Στην Τρίπολη βρέθηκε χθες το απόγευμα Πέμπτη 2 Ιουλίου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Αρβανίτης. Στο πνευματικό κέντρο της πόλης συνάντησε εκπροσώπους αθλητικών σωματείων του νομού Αρκαδίας με σκοπό να διαπιστώσει και να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Άλλωστε ο γνωστός Ευρωβουλευτής – Δημοσιογράφος, όπως ανέφερε, προέρχεται από αθλητική οικογένεια έχοντας διατελέσει αθλητής αλλά και παράγοντας επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας (Απόλλων Σμύρνης), ενώ έχει και σχέση με την Τρίπολη αφού ο θείος του, Αντώνης Αρβανίτης ήταν τερματοφύλακας του Παναρκαδικού στην Β΄ Εθνική.

Το παρόν έδωσαν παράγοντες του αθλητισμού και εκπρόσωποι σωματείων οι οποίοι ανέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία τους με βασικό θέμα τα οικονομικά προβλήματα και τους ανύπαρκτους χώρους άθλησης.

Μεταξύ άλλων τον λόγο πήραν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης και η πρόεδρος του ΚΟΑΤ Χριστίνα Καλαθά.

Ο κ. Αρβανίτης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους εκπροσώπους των σωματείων και τόνισε ότι μαζί μπορούν να βρουν σχέδια – προγράμματα τα οποία βοηθούν τα νέα παιδιά ή παιδιά ΑμεΑ να έχουν πρόσβαση τόσο σε επίπεδο οργανωμένης όσο και σε επίπεδο λαϊκής άθλησης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: