Άλλη μια νύχτα… Shock Price, έρχεται για να κάνει την Τρίπολη να ξενυχτήσει σε ρυθμούς προσφορών και παράλληλων εκδηλώσεων, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην πόλη και παρασύροντας τον κόσμο σε ένα υπαίθριο πάρτι !!!

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 4 Σεπτέμβρη από τις 19.00, το κέντρο της Τρίπολης θα διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο πεζόδρομο προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.

Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με πολλές και ενδιαφέρουσες προσφορές και εκπτώσεις , ενώ ταυτόχρονα στους δρόμους της πόλης θα στηθούν μουσικές σκηνές και Dj, με παράλληλες δράσεις!!

Καλούμε τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, αλλά και όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, να προετοιμάσουν τις προσφορές τους για την δική μας βραδιά… προσφορών και να τις αποστείλουν μαζί με το λογότυπο του καταστήματός τους στο email: [email protected] ή να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα: https://www.tripolisculture.gr/offers-shock-price-2019/ ώστε να αναρτηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Τρίπολης αλλά και να ακουστούν live σε όλη την πόλη τη βραδιά Shock Price!!!

…Και επειδή οι τιμές τη νύχτα Shock Price, θα…τρέχουν, υπενθυμίζουμε, ότι, μετά το άνοιγμα των καταστημάτων, στις 19.00, θα λειτουργεί γραφείο πληροφοριών στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, ώστε να φέρετε τις ακόμα πιο ανανεωμένες προσφορές σας που θα ακουστούν live στην πόλη!

Διοργάνωση:

Δήμος Τρίπολης
Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης
Επιμελητήριο Αρκαδίας
Ομοσπονδία Επαγγελματικών & Βιοτεχνών Αρκαδίας
Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας
Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου

δελτίο Τύπου

Μοιράσου το άρθρο: