Στ. Ζορμπαλάς

Δήλωση για την ανάπλαση της ιστορικής, κεντρικής πλατείας της Τρίπολης έκανε ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Τζιούμης, στο πλαίσιο της διαδικτυακής του συνέντευξης.

Απαντώντας σε ερώτημα για την πλατεία του Αγίου Βασιλείου, ο δήμαρχος της Τρίπολης είπε:

«Υποβάλαμε στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, πρόταση για την ανάπλαση της Πλατείας Αγίου Βασιλείου. Μια πρόταση που ετοιμάστηκε από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, χωρίς να χρειαστεί ο Δήμος να πληρώσει χρήματα.

Θα είναι ένα εμβληματικό έργο για το Δήμο μας. Το πρώτο βήμα έγινε, κατατέθηκε η πρόταση και ευελπιστούμε να γίνει αποδεκτή. Δημιουργείται μια πλατεία που κρατάει την αρχική της μορφή, την πατροπαράδοτη εικόνα της, προσαρμοσμένη στην σύγχρονη εποχή και στις σύγχρονες απαιτήσεις.»

Μέσω του facebook, ο κ. Τζιούμης, αναφέρθηκε και στα έργα που εντάχθηκαν στο »Αντώνης Τρίτσης», αλλά και σε θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, όπως τα αδέσποτα, οι ασφαλτοστρώσεις, οι νέοι δρόμοι, οι ποδηλατόδρομοι, το πράσινο, ο λόφος της δεξαμενής, οι αναπλάσεις των πλατειών, τα πάρκα, η δημοτική αστυνομία και οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις -που δε θα γίνουν, όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι τώρα.

Μοιράσου το άρθρο: