Στο “Βουλευτικό” του Ναυπλίου, έδωσε το παρόν της η Χορωδία Τρίπολη</strong>ς, κατά το Σαββατοκύριακο, που, μας πέρασε.

Συμμετείχε, για μια ακόμη χρονιά, στο “5 Youth Music Festival”, που οργανώνει το “ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA”, για Παιδικά, Νεανικά, Μαθητικά, Φωνητικά και Οργανικά σύνολα.

Η πρόσκληση του Ναυπλιέα Καλλιτεχνικού Δ/ντή Θεοδόση Αντωνιάδη και της Τριπολίτισσας Μαριλένας Κοττή, αφορούσε τη “LA VITA” (Σάββατο βράδυ) και τα “ΣΠΟΥΡΓΤΙΑ” (Κυριακή πρωί).

Στο κατάμεστο “Βουλευτικό”, τόσο η 40μελής Γυναικεία Νεανική “La Vita”, με τη Μ° τους, Ελένη Αλεξοπούλου, όσο και η 50μελής Παιδική, τα “Σπουργίτια”, με τον Μ° τους Διονύση Καραφωτιά, τα πήγαν περίφημα!

Ικανοποίησαν το πολυπληθές κοινό και καταχειροκροτήθηκαν!

Να σημειώσουμε, ότι τη “La Vita” συνόδευσε στο πιάνο, η γνωστή πιανίστας, Αμαλία Γούλα, ενώ τη διδασκαλία κίνησης είχε η Δέσποινα Μπαμπά.

Πιανίστας στα “Σπουργίτια”, ο Μ° τους Διον. Καραφωτιάς.

Όμως, “το τερπνόν μετά του ωφελίμου”…· έμεινε αρκετός χρόνος, ώστε οι χορωδοί απόλαυσαν το Ναύπλιο, το λιμάνι και τη θάλασσα, τις καφετέριες και τα μαγαζιά, την κίνηση και τους τουρίστες….

Το Φεστιβάλ ήταν 3ήμερο και συμμετείχαν μία ντουζίνα χορωδίες… από Νίκαια και Καλλιθέα, Μέγαρα και Ηράκλειο, Τρίπολη και Ναύπλιο….

Η Χ.Τ. με τη σειρά της, προσκάλεσε στο “10° Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ” της, τις δυο χορωδίες του Μ° Θεοδόση Αντωνιάδη, οι οποίες και θα εμφανιστούν στο Μητροπολιτικό Ι.Ν. του Αγίου Βασιλείου τη Δευτέρα 15 Απριλίου το βράδυ.

δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: Χορωδία Τρίπολης

Μοιράσου το άρθρο: