Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» γνωστοποιεί τη μεταφορά των γραφείων του από τη Νέα Κίο στην Τοπική Κοινότητα Μύλων του Δήμου Άργους-Μυκηνών και συγκεκριμένα στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Μύλων.

Η νέα ταχυδρομική διεύθυνση είναι:

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ – ΣΕΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Τ.Θ. Ε48 Τ.Κ. 21250 Μύλοι Άργους Αργολίδα

«Χάρη στο μεράκι και την προσπάθεια των μελών του Συλλόγου καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρόνο να μεταμορφώσουμε τα νέα μας γραφεία σε ένα φιλόξενο και καλαίσθητο χώρο, διακοσμώντας τα με αναφορές στην αξία του εθελοντισμού, στις δράσεις μας και τις διακρίσεις που έχουμε λάβει από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς…»αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωση του.

Ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και το τοπικό συμβούλιο Μύλων, τον κ. Κωσταντίνο Τσιώρο για την πολύτιμη βοήθειά του, καθώς και όλους τους χορηγούς , οι οποίοι με τις δωρεές τους έδωσαν την δυνατότητα να ολοκληρωθεί η διαμόρφωση των νέων γραφείων.

Λόγω των περιορισμών που ισχύουν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας δεν έχει ακόμα καταστεί δυνατό να πραγματοποιήσουμε τα εγκαίνια του νέου μας χώρου, θα επανέλθουμε ωστόσο με νεότερη ανακοίνωση μας, σημειώνει η διοίκηση του συλλόγου.

Μοιράσου το άρθρο: