Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Τρίπολης με θέμα την διοργάνωση του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής μαζί με τους διοργανωτές παρουσίασαν αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση τονίζοντας τα πλεονεκτήματα που θα έχει για την τοπική κοινωνία, την περιοχή του Μαινάλου και συγκεκριμένα του χιονοδρομικού αλλά και για το ίδιο το άθλημα.

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι ο φιλόξενος Δήμος μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον πολιτισμό και στον αθλητισμό και έχει αναδείξει πρωταθλητές σε όλα τα σπορ. Το αθλητικό κέντρο Τρίπολης αναβαθμίζεται και θα γίνει από τα πιο οργανωμένα και καλύτερα στη χώρα μας. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το χιονοδρομικό του Μαινάλου. Αμφότερα έχουν αναδείξει την περιοχή μας στρατηγικής σημασίας για τον χειμερινό και αθλητικό τουρισμό. Μαζί με την Ε.Ο.ΠΕ. θα διοργανώσουμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα snow volley 2019.

H αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley έχει ήδη ξεκινήσει. Από τα Καλάβρυτα όπου φιλοξενήθηκε η 1η διοργάνωση, το τουρνουά μεταφέρεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, όπου αθλητές και αθλήτριες ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο απέραντο λευκό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, βάζουν τις τελευταίες πινελιές στη διοργάνωση, η οποία έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

Από παρασκευή έως και την Κυριακή (8-10/2) το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο γήπεδο snow volley με τις ανδρικές και τις γυναικείες ομάδες να μάχονται για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Στη διάρκεια του τριημέρου αρκετοί επώνυμοι, άνθρωποι του αθλητισμού, της σόου μπιζ αλλά και ο μέγας χορηγός ο ΟΠΑΠ με παράλληλες εκδηλώσεις θα βρίσκονται στο Χ.Κ. Μαινάλου, το οποίο για πρώτη φορά φιλοξενήσει τέτοιου είδους διοργάνωση.

Μέγας Χορηγός των αγώνων είναι για 2η συνεχή χρονιά η ΟΠΑΠ ΑΕ, ενώ Επίσημοι Χορηγοί οι εταιρείες HONOR και ARLA PROTEIN.

Τέλος Επίσημοι Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος είναι οι εταιρείες αθλητικών ειδών UMBRO και GALA. Την διοργάνωση στηρίζουν ακόμη ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης και αρκετές ακόμη τοπικές επιχειρήσεις.

Δελτίο Τύπου

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: