Συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης έγινε χθες για τον 2ο αγώνα δρόμου ειρήνης στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων ΣΔΥ Τρίπολης (Σύλλογος Δρομέων Υγείας) ΕΟΣ Τρίπολης (Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος) ΣΕΒΑΣ Τρίπολης (Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου) ΣΑΟΟ (Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων), κάλεσαν όλους να πάρουν μέρος στον αγώνα δρόμου αλλά και σε όλες τις εκδηλώσεις προς τιμήν του ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη, για να τιμηθεί όχι μόνο το πρόσωπο αλλά και οι ιδέες του, που είναι διαχρονικές και επίκαιρες όσο ποτέ άλλοτε.

Οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου – ΕΕΔΥΕ, συνδιοργανώνουν με φορείς της Τρίπολης και της Αρκαδίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης, αγώνα δρόμου ειρήνης στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη και με αφορμή την 9η Μάη, ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.

Ο αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μάη στις 5 το απόγευμα με εκκίνηση το Πάρκο των Αλυγίστων – Άη Θανάσης στην Τρίπολη και θα καταλήξει, αφού περάσει από τη γενέτειρα του Γρηγόρη Λαμπράκη, την Κερασίτσα, στην πλατεία Πετρινού.

Η απόσταση είναι 20 χιλιόμετρα και φέτος είναι ο δεύτερος. Όλοι όσοι τερματίσουν, θα παραλάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής. Θα βραβευτούν οι 6 πρώτοι άνδρες και γυναίκες της γενικής σειράς.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: