Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φιλάθλους για τον τρόπο που μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ – Πλατανιάς, για την 2η αγωνιστική μέρα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2019/2020 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) έως και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα είναι ανοιχτά από τις 12:00 έως και τις 15:00.

Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες με αξία 10€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 13:00
Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00″

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: