Ξεκινούν τις επόμενες ώρες και ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος Αυγούστου οι τελετές ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και των Δημάρχων της Αρκαδίας που εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές για τον Α΄και Β’ Βαθμό της Αυτοδιοίκησης.

Επίσημα θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Αναλυτικότερα :

– Η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, και των μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. θα γίνει την Κυριακή 25/8/2019 στις 12.00 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

-Στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής 25/8/2019 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων των κοινοτήτων καθώς και των μελών των νέων κοινοτικών Συμβουλίων, στον χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους.

-Την Τρίτη 27 Αυγούστου στις 7.00 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Δημητσάνας, δίπλα στο Δημαρχείο Γορτυνίας, θα ορκιστεί ο νέος δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης μαζί με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, των Τοπικών Συμβουλίων και των εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων.

τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Αθανάσιου Σ. Χριστογιαννόπουλου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών των νέων Συμβουλίων Κοινοτήτων και των Προέδρων Κοινοτήτων τον Δήμου Μεγαλόπολης, θα τελεστεί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία, την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης.

-Σε δημόσια συνεδρίαση, στις 26/8/2019, ημέρα Δευτέρα στις 7.00 το απόγευμα θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα , προαύλειος χώρος Φάμπρικας Πολιτισμού, ορκωμοσία του Δημάρχου Χαράλαμπου Λυσίκατου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών των νέων Συμβουλίων Κοινοτήτων και των Προέδρων Κοινοτήτων τον Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

νέος δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων των κοινοτήτων καθώς και των μελών των νέων κοινοτικών Συμβουλίων, θα ορκιστούν την Τρίτη 27/8/2019 στις 8.30 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Μοιράσου το άρθρο: