Την απόφασή του να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις προσεχείς εκλογές του Μαίου του 2019 γνωστοποίησε ο κ. Θανάσης Πετράκος, επικεφαλής της παράταξης «Αγωνιστική Συνεργασία» στους ακροατές της ΕΡΤ Τρίπολης.

Ο κ. Πετράκος συνομιλώντας με τη δημοσιογράφο Πέγκη Μπρούσαλη, από τις 13.15 – 14.00 στη συχνότητα των 101,5 στα FM, των 1305 στα AM και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της ert.gr και απευθυνόμενος σε όλους τους δημοκράτες πολίτες της Πελοποννήσου εξήγησε ότι η παράταξη «Αγωνιστική Συνεργασία» συγκροτήθηκε μέσα από δημόσιες , μαζικές και δημοκρατικές διαδικασίες, είναι ανοιχτή σε κάθε πολίτη ,ανεξαρτήτως κόμματος και «χρώματος» που έχει τη γνώμη ότι πρέπει να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα στην Πελοπόννησο και όχι απλά να αλλάξει ο διαχειριστής της ίδιας σε γενικές γραμμές νεοφιλελεύθερης, μνημονιακής, αντιλαϊκής, αντικοινωνικής και αντιαναπτυξιακής πολιτικής και τον επέλεξε και του ανέθεσε την ευθύνη να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ως Υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας, διεκδικεί την ψήφο των πολιτών γιατί η παράταξη έχει διαρκή παρουσία στα αυτοδιοικητικά πράγματα αλλά και στα προβλήματα της Πελοποννήσου και των πολιτών της με συνέπεια, σταθερότητα, τεκμηριωμένες θέσεις και αγωνιστική στάση.

Δεσμεύτηκε να συνεχίσει να πορεύεται όπως μέχρι σήμερα στον δημόσιο βίο, με συνέπεια, με σταθερότητα χωρίς ταλαντεύσεις , με ειλικρίνεια, με αγωνιστικότητα για την αναβάθμιση του ρόλου του Περιφερειακού Συμβουλίου, για τη διεύρυνση της δημοκρατίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο και για τη θεσμοθέτηση συλλογικού οργάνου κατά νομό.

Για τη διαχείριση των απορριμμάτων ο κ. Πετράκος τάχθηκε υπέρ της εφαρμογής του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων με ανακύκλωση, διαλογή στην πηγή και κομποστοποίηση και για την ενέργεια ξεκαθάρισε ότι η ΔΕΗ πρέπει να μείνει υπό δημόσιο έλεγχο και είναι εμβληματικό να αποτραπεί η εκποίηση των μονάδων της.

Μοιράσου το άρθρο: