Την οριστική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων μπάσκετ, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου. Την απόφασή αυτή πήρε το Δ.Σ. της Ένωσης σε συνεδρίαση ενώ την εβδομάδα αυτή θα αποφασιστεί η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, αλλά και πιθανή αναδιάρθρωση. Για το λόγο αυτό , η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ζητά και τις προτάσεις των σωματείων της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου, στη συνεδρίασή του, της 06/05/2020, αποφάσισε την οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης, που διοργανώνει την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία του covid 19, αλλά και των σχετικών αποφάσεων και οδηγιών της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής.
Για την διεξαγωγή των ημιτελικών και τελικών των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, θα περιμένουμε την απόφαση, τόσο της Ε.Ο.Κ., όσο και της Υγειονομικής Επιτροπής.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι, το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., θα αποφασίσει για την βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, όλων των κατηγοριών, αλλά και την πιθανή αναδιάρθρωση αυτών, λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις και τις προτάσεις των σωματείων μελών της, οι οποίες πρέπει να υποβληθούν στο e-mail της Ένωσης info@ekaskenop.gr, μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020″.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: