Τοπικά προιόντα και σύγχρονες μορφές καλλιέργειας

Ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα ” τα εμπορεύσιμα τοπικά προιόντα και οι σύγχρονες μορφές καλλιέργειας”, πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Τρίπολη.

Την ημερίδα οργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Εμπόρων, Βιοτεχνών Αρκαδίας, ο Δήμος της Τρίπολη και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Τοπικά προιόντα και σύγχρονες μορφές καλλιέργειαςΤην εκδήλωση στήριξε το Υπουργείο Πολιτισμού. Βασικά θέματα συζήτησης και ανάλυσης ήταν η “γεωργία ακριβείας”, οι “ομάδες παραγωγών” και τα “σχήματα ποιότητας, η πιστοποίηση των αγροτικών προιόντων και η καινοτομία“.
Τοπικά προιόντα και σύγχρονες μορφές καλλιέργειας
Ομιλητές-επιστήμονες απ’ τον “ΕΛΓΟ Δήμητρα”, ανέλυσαν όλα αυτά τα θέματα και ζήτησαν απ’ τους νέους να ενημερωθούν και να το…τολμήσουν.
Τοπικά προιόντα και σύγχρονες μορφές καλλιέργειας
<a

Τοπικά προιόντα και σύγχρονες μορφές καλλιέργειας

Τοπικά προιόντα και σύγχρονες μορφές καλλιέργειας
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος