Το δικό του συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στις 18 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη (αλλά και σε άλλες πόλεις) με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των δημοσίων υπαλλήλων.

«Το ΠΑΜΕ οργανώνει συλλαλητήριο στις 10.30 το πρωί της 18ης του μήνα, στην πλατεία Πετρινού της Τρίπολης», δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Ανδρέας Γιαννόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου.

Και κατέληξε ως εξής:

«Ζητάμε την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και του νόμου Βρούτση που έρχεται. Θέλουμε δωρεάν κοινωνική ασφάλιση, λέμε όχι στην ιδιωτικοποίηση της υγείας και της πρόνοιας, διεκδικούμε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, απαιτούμε την θέσπιση του 13ου και του 14ου μισθού, ζητάμε τις μειώσεις στα όρια ηλικίας για άνδρες και γυναίκες, αλλά και την επέκταση των βαρέων και των ανθυγιεινών . Να μας επιστραφούν όλα τα κλεμμένα. Τέλος, λέμε όχι στα επαγγελματικά ταμεία».

– Εν τω μεταξύ, άγνωστο είναι, εάν η τοπική ΑΔΕΔΥ και το τοπικό ΕΚΑ, οργανώσουν στην Τρίπολη κάποια διαμαρτυρία την ημέρα της απεργίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Ίσως συμμετέχουν στο κεντρικό συλλαλητήριο της Αθήνας. Η ουσία πάντως είναι, ότι, για ακόμα μία φορά, δεν υπάρχει «κοινό μέτωπο δράσης» απ’ τους διοργανωτές της πανελλαδικής κινητοποίησης.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: