Ενδιαφέρουσα εσπερίδα-σεμινάριο για την αξιοποίηση του διαδικτύου όσον αφορά την ανάπτυξη μίας τουριστικής επιχείρησης, έλαβε χώρα σήμερα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην Τρίπολη.

Το δρώμενο, στήριξε η περιφέρεια της Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, καθώς και το Grow Greek Tourism Online.

Πριν την έναρξη του σεμιναρίου, απεύθυνε χαιρετισμό, η περιφερειακή σύμβουλος, εντεταλμένη στα θέματα του τουρισμού, Άννα Καλογεροπούλου.

Το εν λόγω πρόγραμμα, αποτελεί πρωτοβουλία της Google και υλοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας.

Ξεκίνησε πρόσφατα και στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου, στοχεύοντας να ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις με ψηφιακές δεξιότητες.

Η προώθηση αυτών των δεξιοτήτων, θα επιφέρει οικονομική ανάπτυξη σ’ αυτές, ενώ θα συνδράμει και στην ανάδειξη της Πελοποννήσου, ως διεθνής τουριστικός προορισμός όλο το έτος.

«Η διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης ή του οργανισμού είναι σημαντική. Όλοι πλέον σχεδιάζουν το ταξίδι τους, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο. Οι αναζητήσεις γίνονται πλέον καθαρά απ’ το διαδίκτυο. Η περιφερειακή αρχή, θα στηρίξει το πρόγραμμα και θα επενδύσει στον ψηφιακό κόσμο, αφού μόνο αυτός μπορεί πλέον να οδηγήσει εκεί που όλοι θέλουμε, εκεί που όλοι στοχεύουμε», δήλωσε με έμφαση η Άννα Καλογεροπούλου.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: