Ένα πολύχρωμο ταξίδι, στο μεγαλείο της ανθρώπινη ζωής. Μια μοναδική σύνθεση η οποία, μέσα από την ένωση της μουσικής με το χορό, το τραγούδι, την ποίηση και την ζωγραφική, καταφέρνει να κεντήσει με δεξιοτεχνία και να φωτίσει με ευαισθησία μερικές από
τις σημαντικότερες σκηνές του εύθραυστου νήματος της ζωής.

Η παράσταση (COLORS), θα αποτελείται από προσωπικές συνθέσεις του Βασίλη Γεωργακόπουλου και διασκευές γνωστών τραγουδιών, υπό τη συνοδεία δύο βιολιών και ηλεκτρονικών εφέ, που προσδίδουν ατμόσφαιρα.

Επίσης την παράσταση θα εμπλουτίζουν χορογραφίες από επαγγελματίες χορευτές, συνοδεία τραγουδιού σε ορισμένα κομμάτια (Xατζιδάκις, Frank Sinatra κ.λπ.) από 6 μέλη, γυναικεία χορωδία από τη Τρίπολη, ηχογραφημένοι ποιητικοί στίχοι, ζωγραφική επί σκηνής, video art, που θα βοηθάει τον θεατή να ενταχθεί ακόμα καλύτερα στη διάθεση της παράστασης.

Συμμετέχουν: Βασίλης Γεωργακόπουλος, Eπιμέλεια παράστασης, προσωπικές συνθέσεις, πιάνο, video art

Ρεζάρτα Κρούγια (βιολί), Παναγιώτα Καλαβριζιώτη (βιολί), Κατερίνα Αθανασιάδη (χορός), Δανάη Παπαδοπούλου (χορός), Αθηνά Γεωργακοπούλου (απαγγελία ποιημάτων), Ιωάννα Άτζακα (πρωτότυπη ποίηση /απαγγελία ποιημάτων), Αντώνης Κρατημένος (ζωγραφική επί σκηνής), Χορωδία 6 ατόμων (με μαέστρο την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου).

H παράσταση θα δοθεί, αύριο, Σάββατο, 4 του νέου μήνα, στις 8 το βράδυ, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης.

από ανάρτηση στο www.tripolis.gr
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: