«Ολα είναι έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» δήλωσε σημερα στην ΕΡΤ Τρίπολης ο διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Παναγιώτης Πετρόπουλος.

Οι εξετάσεις θα αρχίσουν την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαίου με το μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας και θα ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια. Οι εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ θα αρχίσουν στις 17 Μαίου και θα εχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 Ιουνίου.
Απο την περιφέρεια Πελοποννήσου περισσότεροι απο 4.200 μαθητές, που θα συμετάσχουν στις εξετάσεις με το παλιό και με το καινούργιο σύστημα εισγωγής, θα δώσουν τη δική τους μάχη για μια θέση στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ της χώρας. Ο κ. Πετρόπουλος μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ Τρίπολης, διαβεβαίωσε τους μαθητές πως για τη διεξαγωγή των εξετάσεων έχουν εξασφαλιστεί οι αναγκαίες συνθήκες, τους υπενθύμισε οτι πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και σε όσους τους υποστηρίζουν, οικογενειακό περιβάλλον και εκπαιδευτικοί και πως οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι η «ευκαιρία ζωής» για την κατάκτηση της κορυφής στις επιθυμίες σας, αλλά απλά μια ακόμη δοκιμασία ανάμεσα στις πολλές που θα αντιμετωπίσετε για την υλοποίηση των στόχων σας.

Μοιράσου το άρθρο: