Το ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, “Δίνουμε αίμα – Στηρίζουμε τον σύλλογο ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” θα στείλουν την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, οι αστυνομικοί υπάλληλοι Αρκαδίας και Κορινθίας μέσα από το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης με έναν ξεχωριστό αγώνα ποδοσφαίροu.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας, που έχει στόχο να στηρίξει τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών του Ν. Αρκαδίας για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις “Άξιον Εστί”, έχει συμβολικό χαρακτήρα.

Μέσα από αυτόν τα μέλη των δυο ομάδων θα αναδείξουν την σπουδαιότητα της εθελοντικής προσφοράς, για όλους εκείνους που δίνουν καθημερινό για την ίδια τους τη ζωή.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30 στο γήπεδο του Αστέρα, χωρίς την παρουσία θεατών λόγω COVID – 19.

Ο Σύλλογος ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ιδρύθηκε το 2014 στην Αρκαδία και απέκτησε νομική υπόσταση με καταστατικό που εγκρίθηκε με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης.

Έχει σκοπό να παρέχει , χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή αίμα και αιμοπετάλια, για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις (δηλ. παιδιά με καρκίνο) και νοσηλεύονται στα Ογκολογικά Τμήματα του Νοσοκομείου «ΠΑΙΔΩΝ – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» καθώς και να διαδώσει και να αναπτύξει την ιδέα της δωρεάς του μυελού των οστών.

Μοιράσου το άρθρο: