-80χρονη στη Λυρκεία Αργολίδας βρέθηκε απαγχονισμένη σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού της.

-Πρόεδρος της επιτροπής Νεολαίας, Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΚΕΔΕ εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος.

-Στην συγκρότηση δια παραταξιακών επιτροπών προχώρησε ο Δήμος Γορτυνίας, για δυο σημαντικά θέματα του Δήμου. Το ένα είναι η στασιμότητα εκτελέσεως του οδικού άξονα Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία και το Δεύτερο η έλλειψη προσωπικού στα Κ/Υ Δημητσάνας και Τροπαίων.

-Οι επιτροπές θα έχουν συναντήσεις με υπουργούς, εκπροσώπους φορέων αλλά θα οργανώσουν και δυναμικές κινητοποιήσεις μέσα στο Μάρτιο.

-Κλειστά σήμερα και αύριο τα νηπιαγωγεία 8ο και 12ο της Σπάρτης λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης.

-Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αγρότης στο χωριό Στύλια Ξυλοκάστρου, όταν λύθηκε το χειρόφρενο στο αγροτικό αυτοκίνητό του, εκείνο τσούλησε στην κατηφόρα και τον εγκλώβισε σ΄ένα δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο άτυχος αγρότης είχε πάει στο κτήμα του και εκτελούσε αγροτικές εργασίες.

-Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Ολυμπιακού Αθλητικού κέντρου Αθνών «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ), υπεγράφει με σκοπό την γεφύρωση της επιστημονικότητας με την μάχιμη αθλητική πραγματικότητα.

Δ. Αρσένη

Μοιράσου το άρθρο: