Στον ραδιοθάλαμο της ΕΡΤ Τρίπολης φιλοξενήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, εγκαινιάζοντας τη νέα σειρά εκπομπών με τίτλο «Πρόσωπα και Γεγονότα» που ξεκίνησε στον Περιφερειακό Σταθμό της ΕΡΤ στην Τρίπολη και θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη απο τις 11.00 π.μ. έως και τις 12.00 μ.μ.

Ο Δήμαρχος της Τρίπολης ανέλυσε τον προγραμματισμό των έργων που στοχεύουν στην ανάπτυξη του Δήμου και στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ο προγραμματισμός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου, περιλαμβάνει έργα οδοποιίας, ανάπλασης, βελτίωση φωτισμού και αποκατάστασης λακκουβών.

Ταυτόχρονα ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στην προετοιμασία του φακέλλου του Δήμου Τρίπολης για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, εορτασμός που θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα Ελλάδα 2021 καθώς και στην ολοκλήρωση των συναντήσεων με προέδρους τοπικών κοινοτήτων και εκπροσώπου συλλόγων και φορέων για τον σκοπό αυτό.

Προανήγγειλε και τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης που θα ξεκινήσουν την Τσικνοπέμπτη και θα κορυφωθούν την Καθαρά Δευτέρα.
Την Κυριακή της τελευταίας Αποκριάς, θα γίνει στις 4.00 το μεσημέρι η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης και θα καταλήξει στην πλατεία Αρεως, την ίδια μέρα έχουν προγραμματιστεί πρωί και απόγευμα παραδοσιακά καρναβάλια σε Αρτεμίσιο και Κανδήλα.

Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή στην εκπομπή ακροατών της ΕΡΤ Τρίπολης, που δεν δίστασαν να γνωστοποιήσουν στο δήμαρχο ζητήματα που τους απασχολούν και να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα.

Μοιράσου το άρθρο: