Συνάντηση δημάρχου Τρίπολης, Κωνσταντίνου Τζιούμη και προέδρου διοικούσας επιτροπής Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Ιωάννη Τρουπή, έλαβε χώρα, σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο της Αρκαδικής πρωτεύουσας.

Δημοτική Αρχή και διοίκηση Επιμελητηρίου (φωτό), συζήτησαν για όλα σχεδόν τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της τοπικής ανάπτυξης.

«Θα θεσμοθετήσουμε δομές συνεργασίας, ώστε όλα αυτά να ξεφύγουν απ’ το επίπεδο της περιγραφής και των ιδεών και να αρχίσουν να ξεδιπλώνονται ως μία δομημένη πολιτική», είπαν οι δύο θεσμικοί εκπρόσωποι.

Εξετάστηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με εκδηλώσεις, με προωθητικές ενέργειες και με στοχευμένες παρεμβάσεις πάνω στον πολιτισμό, τον τουρισμό, το εμπόριο, την καινοτομία, την αειφορία και τις έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις.

Άμεσα θα σχεδιαστεί, θα θεσμοθετηθεί και θα στελεχωθεί ειδική επιτροπή, που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας όλο αυτό το σχέδιο που θα είναι ανοιχτό για περαιτέρω ενίσχυση και εμπλουτισμό.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: