Τα 35 χρόνια ύπαρξης και δημιουργίας, εόρτασε πρόσφατα, ο Κολυμβητικός Όμιλος Αρκαδίας «Τρίπολη», σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου της Τρίπολης.

Το γεγονός αυτό, συνδυάστηκε με τις εργασίες της γενικής συνέλευσης, καθώς επίσης και με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου.

Στον χαιρετισμό της, η πρόεδρος του δ.σ. Χριστίνα Καλαθά (εσωτ. φωτό), γνωστοποίησε τις δράσεις, τα τμήματα και τις αγωνιστικές επιτυχίες των παιδιών του ΚΟΑΤ, ζήτησε στήριξη και μαζική συμμετοχή, ενώ, εξέφρασε και την προσμονή της, για το θέμα της έναρξης των έργων στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης.

Συγχρόνως, υπήρξαν και κάποιες τιμητικές βραβεύσεις απ’ το τωρινό διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη της κολύμβησης και του ΚΟΑΤ, ο ιδρυτής του συλλόγου και πρώην πρόεδρος, Χρήστος Μοιράγιας (κεντρ. φωτό), όπως επίσης και ο Παναγιώτης Νίκας (Περιφερειάρχης), αλλά και το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Οι δύο θεσμοί, βραβεύθηκαν για την στήριξη που παρέχουν στις δράσεις του ΚΟΑΤ.

Στην εκδήλωση, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν όλοι οι πρόεδροι που πέρασαν απ’ το σωματείο, οι οποίοι και κατέθεσαν, δημοσίως, τις σκέψεις τους γύρω απ’ το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, αλλά και της Τριπολιτσιώτικης κολύμβησης.

Όλοι κατέληξαν, ότι πρέπει να μοχθήσουν άπαντες, ώστε ο ΚΟΑΤ να παραμείνει ζωντανός, δραστήριος, ισχυρός και διεκδικητικός, ώστε να υποστηριχθεί, με αυτόν τον τρόπο, η κολύμβηση και κατά συνέπεια, η άθληση στην Τρίπολη.

Τέλος, συνέδεσαν την βιωσιμότητα της λειτουργίας του κολυμβητηρίου, με την βιωσιμότητα του ΚΟΑΤ, αφού όπως υποστήριξαν, «εάν δεν υπάρξει στο μέλλον ΚΟΑΤ δεν θα υπάρξει και κολυμβητήριο».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: