Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Τρίπολης, την Τετάρτη 15 Ιουλίου στα γραφεία του Παναρκαδικού θα διεξαχθεί, στις 20:30 το βράδυ, έκτακτη γενική συνέλευση για να αναδειχθεί νέα διοίκηση που θα οδηγήσει τον ιστορικό σύλλογο της Αρκαδίας στην Γ΄ Εθνική τη σεζόν 2020 – 2021.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα απαρτίζουν παράγοντες από την απερχόμενη διοίκηση, αλλά και καινούργια πρόσωπα (πρόεδρος θα είναι όνομα έκπληξη) που θα βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο για να αντεπεξέλθει την νέα χρονιά.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός με το θέμα του προπονητή να είναι το πρώτο που θα απασχολήσει την νέα διοίκηση, έτσι ώστε στην συνέχεια να γίνουν οι κινήσεις μαζί με τον νέο προπονητή, ο Θανάσης Στάϊκος είναι παρελθόν, για την ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν την φανέλα του «Μεγάλου» με το τριφύλλι στο στήθος.

Οι επαφές και οι ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες για όλα τα θέματα, ενώ ο προπονητής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι από γειτονικό νομό με εμπειρία στην κατηγορία.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: