Ο Πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος παρέδωσε το βραβείο για το NIVEA MEN BEST Goal της 8ης αγωνιστικής στον Χρίστο Τασουλή.

Ο Χρίστος Τασουλής δήλωσε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο για εμένα. Συνδυάστηκε με μία νίκη για την ομάδα μου, οπότε αυτό κρατάμε και προχωράμε. Θα ήθελα να το αφιερώσω στο ιατρικό τιμ του ΑΣΤΕΡΑ και κυρίως στον Γιώργο Πριόνα που ήταν κάθε μέρα από πάνω μου, όταν είχα πρόβλημα τραυματισμού. Γιατί ήταν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο έμεινα εκτός και αν δεν είχα αυτούς τους ανθρώπους για να με υποστηρίξουν στα δύσκολα, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ να κρατάω αυτό το βραβείο ή να λέμε οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα, αυτό το βραβείο δεν μπορεί να συναγωνιστεί καμία στιγμή μου στο γήπεδο, δεν μπορεί να συγκριθεί με χρήματα, με τίποτα».

Για το βραβείο το οποίο προέρχεται από το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας:

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι μία ηθική ικανοποίηση γιατί όταν δεν επιλέγει ένας άνθρωπος να στο δώσει και το επιλέγει ο κόσμος με μία ψηφοφορία είναι κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία».

Για το αν η βράβευση του αποτελεί μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές στην ποδοσφαιρική του καριέρα:

«Νομίζω την κάνει ακόμα πιο χαρούμενη το γεγονός ότι προηγείται μία πολύ κακή στιγμή πριν. Μία αποχή ενάμιση χρόνου από επίσημα παιχνίδια και αυτό της δίνει τη μεγαλύτερη αξία απ’ ότι θα είχε αν γινόταν σε μία φυσιολογική ροή».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.asterastripolis.gr

Μοιράσου το άρθρο: