Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), που έχει την ευθύνη της λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου των Ιαματικών Πηγών Ηραίας, στην ομώνυμη Τοπική Κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας, ανακοινώνει ότι το Υδροθεραπευτήριο ξεκίνησε την λειτουργία του για την φετινή περίοδο.

Το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαΐου 2017, στο χώρο του Υδροθεραπευτηρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με αγιασμό για την έναρξη της νέας περιόδου.

Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, τόνισαν την σημαντικότητα των Ιαματικών Πηγών Ηραίας, για την περιοχή και τις αναγκαίες προσπάθειες που πρέπει να γίνουν απ’ όλες τις πλευρές για την αναβάθμιση τους.

Το Υδροθεραπευτήριο των Ιαματικών Πηγών Ηραίας προσφέρει στους επισκέπτες:

ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Διαθέτει 20 πολυτελείς καμπίνες με 20 μπανιέρες, εκ των οποίων 3 είναι για υδρομασάζ.

Τα θειούχα νερά των πηγών είναι ενδεδειγμένα ιατρικά για τις παθήσεις: αρθρίτιδες, αυχενικό σύνδρομο, γυναικολογικά, κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα, οστεοπόρωση, ρευματισμούς, παθήσεις ήπατος και χολής.

Οι σύλλογοι και τα εκδρομικά γκρουπ, που θέλουν να επισκεφτούν τα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας, πρέπει να ενημερώνουν το Υδροθεραπευτήριο και να κλείνουν ραντεβού.

Στο χωριό λειτουργούν όλο το χρόνο ξενοδοχείο δύο αστέρων, αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφενεία και ταβερνάκια.

Για διαμονή σε ξενοδοχεία και ξενώνες της ευρύτερης περιοχής της Γορτυνίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ταξιδιωτικό οδηγό του Δήμου Γορτυνίας: www.discovergortynia.gr.

από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: Δήμος Γορτυνίας

Μοιράσου το άρθρο: