Την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στον πρωτογενή τομέα επανέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, στη διάρκεια της επίσκεψής του, στο Ξυλόκαστρο, στην εταιρεία συσκευασίας και μεταφοράς “Δημήτριος Δουβής – Εμπόριο Αγροτικών Προϊόντων”, η οποία δραστηριοποιείται στην τυποποίηση λεμονιών και την διάθεσή τους στην εγχώρια αγορά, αλλά και σε χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Σερβία, η Βόρεια Μακεδονία, η Βοσνία, η Αυστρία, η Ρουμανία, η Γερμανία κ.α.

Τονίζοντας ότι ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, έχει υπογραμμίσει πως “οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι εργάτες είναι αυτοί που δοκιμάζονται περισσότερο απ’ όλους αυτές τις δύσκολες ώρες και πρέπει να βοηθηθούν κατά προτεραιότητα”, ο Τ. Γκιολής συνεχάρη την επιχείρηση και το δυναμικό των 30 εργαζομένων της σημειώνοντας:

“Χρειαζόμαστε τέτοιες επιχειρήσεις, που όχι μόνο δε κάνουν περικοπές ανθρώπινου δυναμικού, αλλά στηρίζουν τον νομό μας και με όσο το δυνατόν περισσότερες προσλήψεις. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Π.Ε. Κορινθίας στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος αποτελεί πηγή εισοδήματος για ένα μεγάλο τμήμα του νομού μας”.

πηγή είδησης και πηγή φωτό: www.ppel.gov.gr

Μοιράσου το άρθρο: