Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης με ανάρτησή του στα social media ενημερώνει για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την πράξη «Οριοθέτηση νέων αναρριχητικών διαδρομών στην Κοινότητα Αγίου Ανδρέα, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (νοτίως του οικισμού Αγίου Ανδρέα και πλησίον Αρκαδικού χωριού, άνωθεν κάμπινγκ Ρεποντίνα)», με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Υπογράψαμε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα την προγραμματική σύμβαση για την πράξη «Οριοθέτηση νέων αναρριχητικών διαδρομών στην Κοινότητα Αγίου Ανδρέα, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (νοτίως του οικισμού Αγίου Ανδρέα και πλησίον Αρκαδικού χωριού, άνωθεν κάμπινγκ Ρεποντίνα)».

Οι πόροι για την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης προέρχονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (10.000€) και από χρηματοδότηση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (5.000,00€).

Φορέας υλοποίησης της σύμβασης θα είναι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και με την ολοκλήρωση του έργου θα δημιουργηθούν τα δύο πρώτα αναρριχητικά πεδία στην επικράτεια του Δήμου μας.

Ο εναλλακτικός τουρισμός παρουσιάζει δυναμική ανάπτυξη, με όλο και περισσότερους τουρίστες να αναζητούν διαφορετικές και περιπετειώδης δραστηριότητες.

Γιώργος Καμπύλης

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: