Τραγικό θάνατο βρήκε 46χρονος οδηγός νταλίκας, κάτοικος Θεσσαλονίκης, πατέρας δύο παιδιών, όταν αυτή ντεραπάρισε και άρπαξε φωτιά στις 2:30 τα ξημερώματα στην εθνική οδό στο ύψος του κόμβου της Σούρπης, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Η εθνική παρέμεινε για αρκετές ώρες και η Τροχαία εξέτρεπε την κυκλοφορία από τον κόμβο του Αλμυρού. Η εθνική οδός δόθηκε στην κυκλοφορία στις 11π.μ.

Η νταλίκα μετέφερε μπύρες και για άγνωστη αιτία στο 275ο χλμ Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου της Σούρπης  ανετράπη και πλάγιασε από την πλευρά του οδηγού παίρνοντας φωτιά. Στο σημείο επιχειρεί η πυροσβεστική υπηρεσία Αλμυρού με τέσσερα οχήματα, αλλά και ένα από το Βόλο, καθώς και η αυτοκινητόδρομος Αιγαίου με ένα bomcat και ένα γερανό, ενώ ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού παρέλαβε το απανθρακωμένο πτώμα του άτυχου οδηγού που απεγκλωβίστηκε λίγο πριν τις 8 σήμερα το πρωί.

Το σήμα της Τροχαίας

Σήμερα (02-06-2016) και περί ώρα 02.20, στη χ/θ (276) του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Δ.Χ. επικαθήμενο φορτηγό οδηγούμενο από 47χρονο ημεδαπό και κινούμενο προς Αθήνα, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο μεταλλικό στηθαίο ασφαλείας και ανετράπη.

Συνέπεια του τροχαίου ατυχήματος ήταν η εκδήλωση πυρκαγιάς στο όχημα, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό και την απανθράκωση του οδηγού.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας.

Μοιράσου το άρθρο: