Πλήρης ημερών γαλήνιος και αγέρωχος με ευχές προς τα παιδιά του και τα δυο του εγγόνια έφυγε ο πρώην κοινοτάρχης Διμηνίου Δημήτρης Λάμπρου, σε ηλικία 83 ετών. Η κηδεία του έγινε σήμερα στις 15.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής στο Διμήνι. Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» εκπρόσωπος του οποίου βρίσκονταν έξω από την εκκλησία όπου τελέστηκε η τελετή.

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά πρόεδρος σε ηλικία 26 ετών και έχει συνδέσει το όνομά του με σημαντικά έργα στην περιοχή, όπως ο δρόμος που οδηγεί στο Διμήνι, το κοινοτικό κατάστημα, την πλατεία, ένα σχολείο, γήπεδο ο Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Λάμια, ηλεκτρικό, υδρευτικό και τηλεφωνικό δίκτυο, η βιομηχανική περιοχή και τέσσερις γέφυρες στον Ξηριά.

Συλλυπητήρια του τοπικού συμβουλίου Διμηνίου

Ο πρόεδρος, Γιάννης Στρούγκης, και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Διμηνίου εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του πρώην κοινοτάρχη Διμηνίου, Δημητρίου Λάμπρου, που επί σειρά προσέφερε στα κοινά με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ανιδιοτέλεια.

Μοιράσου το άρθρο: