Σε αναμόρφωση του προϋπολογισμού με ταυτόχρονη δέσμευση ποσού 120.000 ευρώ θα προχωρήσει η δημοτική Αρχή, προκειμένου να χορηγηθεί στους εργαζόμενους το ποσό που αντιστοιχεί αντί της χορήγησης γάλακτος για εννέα μήνες του 2013. Την σχετική απόφαση έλαβε ομόφωνα σήμερα, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου.

Το ακριβές ποσό που θα δοθεί θα καθοριστεί από την απόφαση του Δικαστηρίου, η οποία αναμένεται, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Δημ. Πέγιος, ενώ πρόσθεσε ότι η υπηρεσία του Δήμου εξετάζει παράλληλα, πόσοι εργαζόμενοι δικαιούνται το συγκεκριμένο επίδομα.

Σημειώνεται ότι το χρήμα αντί για γάλα τους εννέα μήνες του 2013 αφορά εργαζόμενους στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ενώ-όπως ανέφερε ο κ. Πέγιος- η ΔΕΥΑΜΒ θα κάνει δική της αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Ο σύμβουλος της ΛΑΣ Απ. Νάνος έκανε λόγο για μερική δικαίωση των εργαζομένων , αφού αφορά μόνο το εννεάμηνο του 2013 και τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας και για τις διετίες 2011 και 2012, αφήνοντας αιχμές για την τότε δημοτική αρχή Σκοτινιώτη.

Μοιράσου το άρθρο: