Πρόταση για ενιαίο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κατέθεσε η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Μαγνησίας σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρός της Τρύφωνας Πλαστάρας. Επιπλέον επισήμανε ότι όποιοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να γνωρίζουν ότι η δεύτερη αρχή που τίθεται είναι ότι η Ομοσπονδία συμφωνεί με την ύπαρξη ενός περιφερειακού Επιμελητηρίου αλλά με έδρα το Βόλο.

Οι εκλογές εκτιμάται ότι θα γίνουν το καλοκαίρι του 2017 και οι ενδιαφερόμενοι παίρνουν θέση και όπως εξήγησε ο κ. Πλαστάρας το βασικό είναι να «είμαστε όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε το μέλλον των επιχειρήσεών μας και ο΄χι να επικρατήσουν και πάλι οι φατρίες και τα ιδιοτελή τους συμφέροντα».

Επιπλέον ο κ. Πλαστάρας ανέφερε ότι μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2017 θα είναι έτοιμο και το δεύτερο ερωτηματολόγιο που θα μοιραστεί στους επαγγελματοβιοτέχνες για να δώσουν απαντήσεις για την οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεών τους, και τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν στις 15 Φεβρουαρίου στην επίσημη εκδήλωση κοπής της πίτας της ΟΕΒΕΜ στο Volos Palace.

Μοιράσου το άρθρο: