Με τις κατηγορίες της εξύβρισης, απειλής, πρόκλησης σωματικών βλαβών, παράνομης βίας και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας θα καθίσει αύριο Τετάρτη, στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με την αυτόφωρη διαδικασία, ένας 53χρονος από τον Αλμυρό, ο οποίος επιτέθηκε σε 49χρονη γυναίκα, εκνευρισμένος για τον τρόπο που οδηγούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα, στο δρόμο Αλμυρού – Βρύναινας. Η 49χρονη γυναίκα οδηγός – που κατοικεί επίσης στον Αλμυρό – προπορευόταν και, προφανώς ο 53χρονος,εκνευρισμένος που κινούνταν αργά, την προσπέρασε και της έκλεισε το δρόμο.

Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε η γυναίκα, ο 59χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο, την εξύβρισε και την απείλησε, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί … κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ στη συνέχεια της επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, προκαλώντας της ελαφρές σωματικές βλάβες.

Η 49χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 53χρονου, σήμερα το πρωί και ακολούθησε η σύλληψή του. Μέχρι αύριο που θα εκδικασθεί η υπόθεση ο 53χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, κατόπιν εντολής εισαγγελέα.

Μοιράσου το άρθρο: