Κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων ζητά η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Β. Αιγαίου

Κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων ζητά η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Β. Αιγαίου

Τις κενές οργανικές θέσεις αξιωματικών στις Διευθύνσεις της Αστυνομίας στο Βόρειο Αιγαίου, επισημαίνει με έγγραφό της προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου, ζητώντας την κάλυψή τους κατά τις τακτικές μεταθέσεις του 2021.
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο υπάρχουν μία θέση Αστυνόμου και μία Υπαστυνόμου στη Δ.Α. Λέσβου, 4 θέσεις Αστυνόμων και μία Υπαστυνόμου στη Δ.Α. Χίου και 3 θέσεις Αστυνόμων στη Δ.Α. Σάμου.
«Επιπρόσθετα, η στελέχωση των Διευθύνσεων Αστυνομίας του Βορείου Αιγαίου με 580 Συνοριακούς Φύλακες, χωρίς αντίστοιχη αύξηση των οργανικών θέσεων Αξιωματικών σε αυτές, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών, ιδίως ως προς τον αναγκαίο έλεγχο και εποπτεία του προσωπικού», τονίζει η Ένωση Αξιωματικών.
Παράλληλα τονίζουν ότι «Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου, βρίσκονται εδώ και χρόνια στην πρώτη γραμμή, όσον αφορά στην αντιμετώπιση των μεταναστευτικών – προσφυγικών ροών. Είναι γνωστά τα πολλά και ποικίλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη λειτουργία των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών η επί μακρόν παραμονή στα νησιά πολυάριθμων μεταναστών και προσφύγων. Η διαχείριση αυτής της κατάστασης γίνεται ακόμα πιο δύσκολη από την υποστελέχωση ορισμένων νευραλγικών υπηρεσιών», αναφέρει η Ένωση, που ζητά από τον Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη να πληρωθούν όλες οι κενές θέσεις.

The post Κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων ζητά η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Β. Αιγαίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος