Νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης για τη νέα δομή ζητά Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα

Νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης για τη νέα δομή ζητά Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα

Σειρά ερωτημάτων προς τον Δήμαρχο Μυτιλήνης σχετικά με την δημιουργία νέας δομής, θέτει με παρέμβαση της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Λέσβου, ενώ τον καλεί να συγκαλέσει νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Λέσβου τονίζει:  «Από ποιες ακριβώς δηλώσεις ποιων «υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών» θορυβηθήκατε κύριε Κυτελη και σπεύδετε τώρα ασθμαίνοντας να μαζέψετε τα αμάζευτα για τη λευκή επιταγή που παραχωρήσατε με την επίπλαστη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον κύριο Μηταράκη;

Δεν γνωρίζατε ήδη τις θέσεις αλλά και τη συνέντευξη του κου Μηταράκη οπού αναφέρει ξεκάθαρα τη δημιουργία 4 νέων δομών σε μία προβάλλοντας μάλιστα την υπερδομή της Σάμου ως πρότυπο! Δεν γνωρίζατε κύριε Κύτελη τι ακριβώς κερκόπορτα ανοίξατε στον κο Μηταρακη και στην κυβέρνηση του με την επίπλαστη απόφαση που του προσφέρατε;… Αν θέλετε κύριε Κύτελη να σώσετε τη Λέσβο έστω και την τελευταία στιγμή αφήστε κατά μέρους τα επικοινωνιακά τερτίπια και καλέστε ξανά Δημοτικό Συμβούλιο και στείλτε του αυτή τη φορά ένα μεγάλο ΟΧΙ μεγαλύτερο από αυτό που έστειλε η ΧΙΟΣ! Αλλιώς όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση και ο κόσμος δεν σας πιστεύει πια!

Εμείς δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι τον δίκαιο αγώνα μας ανεξάρτητα από οποιαδήποτε απόφαση κι αν του προσφέρετε στο πιάτο με ένα σύνθημα: ΚΑΜΙΑ ΔΟΜΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΒΑ ΟΥΤΕ ΤΣΗ ΒΑΣΤΡΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΦΥΛΑΚΕΣ ΨΥΧΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ».

The post Νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης για τη νέα δομή ζητά Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος