«Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της αποκομιδής των απορριμμάτων στο νησί μας, ενεργοποιώντας όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και του ΦοΔΣΑ, (ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα)», επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για θέματα καθαριότητας και αποκομιδής-διαχείρισης απορριμμάτων Δημήτρης Κουτσογιάννης.

«Στο σημείο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους πολίτες οι οποίοι κατανοούν και συνδράμουν στο έργο του Δήμου και του ΦοΔΣΑ, διαχειριζόμενοι με ορθό τρόπο τα απορρίμματα», αναφέρει.

«Επισημαίνουμε επίσης στους Δημότες ότι θα ξεκινήσει άμεσα η εφαρμογή των κανονιστικών διατάξεων του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου και η επιβολή προστίμων, κυρίως σε ότι αφορά στην ανεξέλεγκτη απόρριψη απορριμμάτων εκτός κάδων», προσθέτει.

«Προτεραιότητά μας είναι η άμεση απομάκρυνση των απορριμμάτων από τα σημεία συγκέντρωσής τους και η διατήρηση μιας ευπρεπούς εικόνας σε κοινόχρηστους χώρους. Η προστασία και η καθαριότητα του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας» , καταλήγει.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το άρθρο: