Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την ΓΕΠΑΔ Ιονίων Νήσων, το Σάββατο 2/1, το απόγευμα, συνελήφθησαν στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς της Δ.Α. Ζακύνθου δύο ημεδαποί, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, πραγματοποιούσαν γυρίσματα τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ, χωρίς την απαιτούμενη άδεια, και επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Επιπλέον, το χρονικό διάστημα, από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή (1/1 έως και 3/1) βεβαιώθηκαν 47 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 20 στη Ζάκυνθο, 5 στη Λευκάδα, και 6 στην Κεφαλονιά για περιορισμό μετακίνησης, και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν 21 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 2 στη Ζάκυνθο, 3 στην Κεφαλονιά, και 2 στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Μοιράσου το άρθρο: