Εντυπωσιακό είναι έως τώρα το ψηφιακό αποτύπωμα που άφησε η καμπάνια «Πάμε Ζάκυνθο!», όπως επισημαίνει το Επιμελητήριο του νησιού, κάνοντας λόγο για υψηλή επισκεψιμότητα που παρουσιάζει η ιστοσελίδα www.pamezakyntho.gr. Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου από όλη την Ελλάδα αναζήτησαν μια από τις ειδικές προσφορές διακοπών που δημοσιοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Πάμε Ζάκυνθο!».

Ακόμα μεγαλύτερη κίνηση, σύμφωνα με το Επιμελητήριο, έχουν οι σελίδες του «Πάμε Ζάκυνθο» στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες επίσης δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της νέας τουριστικής καμπάνιας. Σε διάστημα μόλις ενός μηνός υπήρξαν πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές των αναρτήσεων στο Facebook και το Instagram. Με ελάχιστο κόστος δημιουργήθηκε μια κοινότητα 1.635 φίλων της Ζακύνθου στο FacebooK και 1.050 ακολούθων στο Instagram, ενώ οι αλληλεπιδράσεις έφτασαν συνολικά τις 30.000. «Αυτό το πολύ δύσκολο για τις επιχειρήσεις μας καλοκαίρι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προβολής της Ζακύνθου στην ελληνική αγορά», τόνισε για την πορεία της καμπάνιας ο κ. Φώτης Κόττης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου. «Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες από την Ελλάδα, ώστε να αναπληρώσουμε τις μεγάλες απώλειες τουριστών από τις ευρωπαϊκές χώρες. Για αυτόν το λόγο θα συνεχιστεί η καμπάνια μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου», σημείωσε ο κ. Κόττης, και προσκάλεσε όλους τους κατοίκους και τους φίλους της Ζακύνθου να κάνουν αναρτήσεις για την καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα.

Κάλεσμα στις τουριστικές επιχειρήσεις

Κάλεσε, εξάλλου, τις τουριστικές επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμη αποστείλει την προσφορά τους στην ιστοσελίδα της καμπάνιας, να αφιερώσουν λίγα λεπτά για να επωφεληθούν από αυτήν την προβολή, που τους προσφέρει δωρεάν το Επιμελητήριο.»Στο σύνδεσμο https://pamezakyntho.gr/gia-tis-epixeirisis-tis-zakynthou/ υπάρχει η φόρμα που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενες ζακυνθινές επιχειρήσεις, προκειμένου να αναρτήσουν δωρεάν στην ιστοσελίδα της καμπάνιας «Πάμε Ζάκυνθο!» την ειδική τους προσφορά για Έλληνες επισκέπτες. Προσφορές μπορούν να στείλουν επιχειρήσεις διαμονής (ξενοδοχεία, βίλες, διαμερίσματα, δωμάτια κοκ.), επιχειρήσεις εστίασης, μεταφορικές επιχειρήσεις και πάροχοι τουριστικών δραστηριοτήτων (π.χ. οργανωμένες εκδρομές και ημερήσιες κρουαζιέρες).

Μοιράσου το άρθρο: