Ο πρώην Βουλευτής Ζακύνθου και πρώην Υπουργός Σταύρος Κοντονής (ο οποίος, δεν επανεξελέγη, μετά από τρεις συνεχόμενες εκλογικές νίκες στην μονοεδρική της Ζακύνθου) προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για τη επιλογή τους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο μας στη Ζάκυνθο στις εθνικές εκλογές. Είμαι συγκινημένος για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη όλων των μελών της προοδευτικής συμμαχίας που στάθηκαν δίπλα μας αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελέστηκε τα τελευταία χρόνια. Αυτή η εμπιστοσύνη προσδιορίζει και το πλαίσιο των καθηκόντων μας να συνδιαμορφώσουμε με όλους αυτούς τους πολίτες την πολιτική πρόταση και το πολιτικό σχέδιο διακυβέρνησης του τόπου από την Αριστερά και τις προοδευτικές δυνάμεις.
Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο, αλλά η προοδευτική παράταξη είναι ισχυρή και παραμένει η ελπίδα του λαού, του κόσμου της εργασίας και του πολιτισμού που της έδωσαν την εντολή ώστε από σήμερα κιόλας να ανασυνταχτεί και να προχωρήσει με μεγαλύτερη σιγουριά και αποφασιστικότητα».

Μοιράσου το άρθρο: