«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο τριών συμπολιτών μας, στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου (ΓΝΖ), εξαιτίας της έλλειψης Γιατρών στη μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά και σε άλλα Νοσοκομεία της χώρας μας. Σε ότι αφορά τη Ζάκυνθο το πρόβλημα δεν είναι σημερινό αλλά εκτιμούμε ότι όλοι μαζί πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να το επιλύσουμε», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ Ζάκυνθο», υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Αρμένης.

«Θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια από τους αρμόδιους φορείς και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων , με σκοπό έναν και μόνο την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας, έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε άλλους συμπατριώτες μας και να κατοχυρώσουμε την περίθαλψη όλων μας», αναφέρει.

«Η ικανοποίηση των αιτημάτων των επιστημονικών και συνδικαλιστικών φορέων του Νοσοκομείου μας είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να σταματήσει η απαξίωση των δομών υγείας στη Ζάκυνθο. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των χαμένων αδίκως συμπολιτών μας»,
προσθέτει.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο κ.Αρμένης, με σύνθημα: «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ», δημοσιοποίησε ένα κείμενο υποστήριξης της υποψηφιότητάς του στο Δήμο Ζακύνθου, που υπογράφουν 65 επώνυμοι συμπολίτες μας.

Μεταξύ άλλων, στο εν λόγω κείμενο, αναφέρονται τα εξής:

«Οι δημοτικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμες. Η Ζάκυνθος έχει την ανάγκη ενός Δημάρχου και μιας ισχυρής Αυτοδιοικητικής Ομάδας που θα ανοίξει νέους δρόμους για το νησί, για την τοπική κοινωνία, για τη ζωή κάθε δημότη.
– Ενός Δημάρχου που εγγυάται οτι δεν θα υπάρξουν σκουπίδια ποτέ ξανά στους δρόμους και θα δρομολογήσει άμεσες λύσεις ώστε να μην- βιώσουμε όπως το περσινο καλοκαιρι-λύματα στις παραλίες και στις θάλασσες του νησιού μας.
– Που να έχει δείξει ότι διαθέτει τη μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητα να κάνει τις διακηρύξεις του και τα έργα που προγραμματίζει, πράξη.
– Ενός Δημάρχου που να έχει εμπειρία, να έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία, να γνωρίζει καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες της Ζακύνθου, να ξέρει να διεκδικεί και να προχωράει μπροστά.
– Γιατί θέλουμε ένα Δήμαρχο που είναι ειλικρινής και θα βρίσκεται κοντά στους δημότες, ένα Δήμαρχο που πιστεύει στο διάλογο, τη συνεργασία και τη διαφάνεια.

Αισθανόμαστε την ανάγκη αυτή την ώρα να δηλώσουμε ότι στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Γιώργου Αρμένη για το Δήμο της Ζακύνθου ενόψει των κρίσιμων εκλογών του Μαΐου του 2019. Ακριβώς γιατί είναι ο υποψήφιος που ικανοποιεί τα κριτήρια που θεωρούμε απαραίτητα για τον νέο Δήμαρχο .

Γι αυτό και στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Γιώργου Αρμένη!

Γι αυτό καλούμε και όλους τους Ζακυνθινούς και τις Ζακυνθινές να στηρίξουν την παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ».

Φωτο ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (δεξιά μπροστά από το μικρόφωνο ξεχωρίζει ο Γ.Αρμένης)

Μοιράσου το άρθρο: