Με τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί παιγνίων, εκρηκτικών και όπλων και μη τήρηση των μέτρων διασποράς του κορονοϊού, συνελήφθησαν, το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, 9 άτομα σε αγροτική οικία, στο χωριό Άγιος Λέοντας Ζακύνθου.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη ΓΕΠΑΔ Ιονίων Νήσων, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διαπιστώθηκε ότι σε αγροτική οικία, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, διενεργούνταν το τυχερό παίγνιο «Θανάσης», με χρηματικά ποσά.

Κατά τον έλεγχο στο χώρο της οικίας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (3.225) ευρώ, (12) τράπουλες, (3) μασούρια αμμωνιοδυναμίτιδας και (105) μέτρα φιτίλι, ενώ σε όχημα ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα με (4) φυσίγγια.

Στον ιδιοκτήτη της οικίας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (3.000) ευρώ, ως διοργανωτή και επιπλέον σε όλους τους συλληφθέντες από (300) ευρώ για μη χρήση μάσκας και (300) ευρώ για παράβαση του περιορισμού κίνησης.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών Ζακύνθου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Μοιράσου το άρθρο: