ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο ρόλος μας στην ιδιωτικότητά σας

Εάν είστε  κάποιος από το κοινό μας, συνεργάτης ή επισκέπτης, αυτή η πολιτική ισχύει για εσάς.

Οι ευθύνες μας

Στην ΕΡΤ ΑΕ είμαστε Υπεύθυνοι Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι ορίζουμε τον σκοπό επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Οι ευθύνες σας

  • Διαβάστε την αναλυτική πολιτική προστασίας
  • Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου
  • Εάν είστε κάποιος από το κοινό μας, παρακαλούμε δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας.
  • Εάν μας παρέχετε με τη συγκατάθεσή σας προσωπικές πληροφορίες θα τις χρησιμοποιήσουμε μόνο για τον συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο μας δόθηκαν. Με την υποβολή των δεδομένων σας, επιβεβαιώνετε ότι μας δίνετε τη δυνατότητα να τα επεξεργαστούμε για λογαριασμό σας σύμφωνα με την παρούσα πολιτική.

Αν υπογράψετε συμβόλαιο με την ΕΡΤ;

Εάν έχετε κάποια σύμβαση με την ΕΡΤ επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας αποκλειστικά για να υλοποιηθεί η σύμβαση.

Πότε και πώς συλλέγουμε δεδομένα

Από την πρώτη στιγμή που θα αλληλεπιδράσετε με τους ιστότοπους της ΕΡΤ ή θα επικοινωνείτε, γίνεται συλλογή δεδομένων. Μερικές φορές μας παρέχετε τα στοιχεία, μερικές φορές τα στοιχεία σας συλλέγονται αυτόματα.

Δείτε  πότε και πώς το κάνουμε αυτό:

Τύποι δεδομένων που συλλέγουμε

Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οικονομικές πληροφορίες

Αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού εργαζομένων συνεργατών και προμηθευτών. ΑΦΜ.

Δεδομένα από τις συμβάσεις σας

Στις συμβάσεις μαζί μας, όλα τα δεδομένα από τρίτους παρόχους, ονόματα αντισυμβαλλομένων και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχόλια, δραστηριότητα σε συμβόλαια, υπογραφές…

Δεδομένα που σας προσδιορίζουν

Η διεύθυνση IP σας, στοιχεία σύνδεσης, τύπος browser και έκδοση, τύπος συσκευής, ρύθμιση ζώνης ώρας, πληροφορίες γεωεντοπισμού σχετικά με το πού μπορεί να βρίσκεστε, το λειτουργικό σύστημα και η έκδοσή του.

Δεδομένα σχετικά με την εμπιερία χρήστη

Τα URL clickstreams σας(η διαδρομή που ακολουθείτε μέσω των ιστοτόπων μας), τα προϊόντα/υπηρεσίες που προβλήθηκαν, χρόνοι απόκρισης σελίδας, λάθη σε Download , πόση ώρα θα μείνετε στις σελίδες μας, τι κάνετε σε αυτές τις σελίδες, πόσο συχνά  και άλλες ενέργειες.

 Τι γίνεται με τα πραγματικά ευαίσθητα δεδομένα;

Δεν συλλέγουμε «ευαίσθητα δεδομένα» για εσάς (όπως φυλετική ή εθνική καταγωγή, πολιτικές γνώμες, θρησκευτικές/φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα, δεδομένα υγείας, δεδομένα σχετικά με τη σεξουαλική ζωή ή τον προσανατολισμό σας, και αδικήματα ή αδικήματα), εκτός αν έχουμε την ειδική συγκατάθεσή σας, ή όταν πρέπει να συμμορφωθούμε με το νόμο. Όταν διατυπώνετε τις απόψεις σας στην επικοινωνία μας, δε συγκρατούμε τα δεδομένα προς επεξεργασία και δεν επιτρέπουμε σε τρίτα μέρη την επεξεργασία τους.

Τι γίνεται με τα δεδομένα των παιδιών;

Η ΕΡΤ προστατεύει την παιδική ηλικία και δε συλλέγουμε ηθελημένα προσωπικά δεδομένα από οποιοδήποτε άτομο κάτω των 16 ετών. Πάντοτε ζητείτε η συγκατάθεση του κηδεμόνα.

Πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας

Ο ΓΚΠΔ 679/2016 περί προστασίας δεδομένων απαιτεί να χρησιμοποιούμε τα νόμιμα αποκτηθέντα δεδομένα σας μόνο για συγκεκριμένους νόμιμους λόγους

Λειτουργικά δεδομένα

H Διαχείριση των αιτημάτων σας, η εξυπηρέτησή σας , ο έλεγχος ταυτότητας, η αναγνώριση των ρυθμίσεών σας, η υποδομή back-end.

 

ΝΟΜΙΚΗ  ΒΑΣΗ:  ΣΥΜΒΑΣΗΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Βελτίωση απόδοσης

O έλεγχος χαρακτηριστικών, η αλληλεπίδραση με πλατφόρμες, η διαχείριση σελίδων προορισμού, η χαρτογράφηση της θερμότητας του ιστότοπού μας, η βελτιστοποίηση της κυκλοφορίας και η ανάλυση δεδομένων και έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ ενδιαφερόντων και της χρήσης μηχανικής μάθησης και άλλων τεχνικών   και σε ορισμένες περιπτώσεις η χρήση τρίτων μερών  για να γίνει αυτό.

ΝΟΜΙΚΗ  ΒΑΣΗ : ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Υποστήριξη πελατών

Σας ειδοποιεί για τυχόν αλλαγές στην υπηρεσία μας, την επίλυση ζητημάτων , υποστήριξη μέσω live chat, τηλέφωνο ή email, συμπεριλαμβανομένων τυχόν διόρθωσης σφαλμάτων.

 

ΝΟΜΙΚΗ  ΒΑΣΗ: ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

Σκοποί  μάρκετινγκ

Αποστολή email και μηνυμάτων σχετικά με νέες δυνατότητες, προϊόντα,  υπηρεσίες και περιεχόμενο.

ΝΟΜΙΚΗ  ΒΑΣΗ : ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣΥΜΒΑΣΗΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Συγκατάθεση

Έχετε δώσει σαφή και ελεύθερη συγκατάθεση για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για συγκεκριμένο σκοπό.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη!

Εάν έχετε προηγουμένως δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, μπορείτε να αποσύρετε ελεύθερα την εν λόγω συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή. Απλώς στο κατάλληλο πεδίο των ιστοτόπων αλλά και στο mail: [email protected]

Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και αν δεν έχουμε άλλη νομική βάση για την επεξεργασία των πληροφοριών σας, τότε θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν έχουμε μια άλλη νομική βάση για την επεξεργασία των πληροφοριών σας, τότε μπορεί να συνεχίσουμε να το κάνουμε με την επιφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων σας. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε.

Σύμβαση

Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για να εκτελεστεί μια σύμβαση που έχετε μαζί μας, ή επειδή σας ζητήσαμε να λάβετε συγκεκριμένα μέτρα πριν από τη σύναψη αυτής της σύμβασης.

Έννομα συμφέροντα

Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για τα νόμιμα συμφέροντά μας ή για τα νόμιμα συμφέροντα ενός τρίτου, υπό την προϋπόθεση ότι τα συμφέροντα αυτά δεν αντισταθμίζονται από τα δικαιώματα και τα ενδιαφέροντά σας. Αυτά τα νόμιμα συμφέροντα είναι:

  • απόκτηση γνώσεων από τη συμπεριφορά σας στην ιστοσελίδα μας ή στην εφαρμογή μας
  • παροχή, ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας
  • δυνατότητα να βελτιώσουμε, να προσαρμόσουμε ή να τροποποιήσουμε τις υπηρεσίες και επικοινωνίες μας
  • καθορισμός του αν οι εκστρατείες marketing είναι αποτελεσματικές
  • ενίσχυση της ασφάλειας των δεδομένων

Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα νόμιμα συμφέροντα ισχύουν μόνο εάν δεν αντισταθμίζονται των δικαιωμάτων και των συμφερόντων σας

 

Οι επιλογές και τα δικαιώματα απορρήτου σας

Οι επιλογές σας:

Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα

Αν επιλέξετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την τοποθεσία Web και να περιηγηθείτε στις σελίδες μας, αλλά δεν θα είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε συναλλαγές χωρίς προσωπικά δεδομένα.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του

Μπορείτε να μπλοκάρετε τα cookies τα οποία δεν είναι απαραίτητα όπως θα δείτε στο σχετικό πεδίο επιλογής. Εάν απενεργοποιήσετε τα cookies, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την τοποθεσία Web και να περιηγηθείτε στις σελίδες μας, αλλά ορισμένες υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να μην χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για το μάρκετινγκ

Θα σας ενημερώσουμε (πριν από τη συλλογή των δεδομένων σας) εάν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για  λόγους μάρκετινγκ και αν εμπλέκονται τρίτα μέρη. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το μάρκετινγκ δηλώνοντάς το στη σχετική ειδοποίηση, στις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας ή και στο email στο [email protected] .

Τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στέλνοντάς μας ένα email στο [email protected].

Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που διαθέτουμε για εσάς

Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμα να μας ζητήσετε  συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με:

  • Τις κατηγορίες δεδομένων που επεξεργαζόμαστε
  • Τους σκοπούς της επεξεργασίας δεδομένων
  • Τις κατηγορίες τρίτων στους οποίους μπορούν να γνωστοποιηθούν τα δεδομένα
  • Πόσο καιρό τα δεδομένα θα αποθηκευτούν (ή τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό αυτής της περιόδου)
  • Τα άλλα δικαιώματά σας σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας

Θα σας παράσχουμε τις πληροφορίες εντός ενός μηνός από την αίτησή σας, εκτός εάν αυτό θα επηρέαζε αρνητικά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων (π.χ. εμπιστευτικότητα ή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλου ατόμου). Θα σας πούμε αν δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας για αυτόν τον λόγο. Υπάρχει πιθανότητα να ζητήσουμε παράταση χρόνου απάντησης κατά δυο μήνες. Υπάρχει πιθανότητα, εαν είναι δυσανάλογο το αίτημα, να ζητήσουμε αντίτιμο.

Έχετε το δικαίωμα να μας κάνετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα για εσάς.

Μπορείτε να αντιταχθείτε σε εμάς χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σας για τη δημιουργία προφίλ σας ή τη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων σχετικά με εσάς.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για να προσδιορίσουμε αν θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για πληροφορίες που μπορεί να σας αφορούν (για παράδειγμα, να προσαρμόσουμε τα email προς εσας με βάση τη συμπεριφορά σας). Διαφορετικά, οι μόνες περιστάσεις στις οποίες θα το κάνουμε αυτό είναι για να παρέχουμε τις υπηρεσίες της ΕΡΤ  σε εσάς.

Έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε άλλη υπηρεσία

Θα σας δώσουμε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας σε CSV ή JSON έτσι ώστε να μπορείτε να το παρέχετε σε άλλη υπηρεσία. Εάν μας ρωτήσετε και είναι τεχνικά δυνατό, θα μεταφέρουμε άμεσα τα στοιχεία στην άλλη υπηρεσία για σας. Δεν θα το πράξουμε στο βαθμό που αυτό συνεπάγεται την αποκάλυψη δεδομένων για οποιοδήποτε άλλο άτομο.

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να σας ξεχάσουμε.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό, ζητώντας μας να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε για εσάς, αν δεν είναι πλέον απαραίτητο για εμάς να κατέχουμε τα δεδομένα για τους σκοπούς της χρήσης των υπηρεσιών της ΕΡΤ από εσάς. Αυτό δεν ισχύει για αντισυμβαλόμενους, εργαζόμενους και κυρίως δεν ισχύει για το περιεχόμενο της ΕΡΤ ΑΕ.

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας

Παρακαλούμε να απευθυνθείτε άμεσα στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της ΕΡΤ [email protected] , ώστε να  έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας. Εάν αποτύχουμε μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιοδήποτε παράπονο στην ΑΠΔΠΧ dpa.gr .

Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα που συλλέγουμε;

Λαμβάνουμε συνεχώς κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και αναθεωρούμε συνεχώς την πολιτική ασφάλειας δεδομένων.

  • Παρέχετε προσωπικά δεδομένα με δική σας ευθύνη
  • Είστε υπεύθυνοι για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας
  • Αν πιστεύετε ότι η ιδιωτικότητά σας έχει παραβιαστεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως στο [email protected] και στο [email protected]

Πού αποθηκεύουμε τα δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε υποβάλλονται σε επεξεργασία στις εγκαταστάσεις μας.

Εάν μεταφέρουμε δεδομένα θα ενημερώσουμε την πολιτική αυτή και θα λάβουμε πρόσθετα μέτρα.

Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας;

Διατηρούμε τα δεδομένα σύμφωνα με τα όσα ορίζουν οι διατάξεις των σχετικών νόμων και πάντως για όσα από αυτά δεν προβλέπεται διάρκεια, διατηρούμε πολιτική διακράτησης δεδομένων την οποία επικαιροποιούμε τακτικά.

Μελετούμε τη διαχείριση του χαρτώου αρχείου.

Τρίτα μέρη που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας

Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις τεχνολογίας για μια σειρά από λύσεις όπως η ηλεκτρονική επικοινωνία (Microsoft) το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα ERP (Entersoft), digital marketing (FAISTOS) και συστήματα μισθοδοσίας (3P) που χρησιμοποιούν συχνά τρίτα μέρη. Συνεργαζόμαστε με αυτά τα τρίτα μέρη επειδή πιστεύουμε ότι είναι από τα καλύτερα στον τομέα τους σε αυτό που κάνουν.

Τα δεδομένα σας κοινοποιούνται μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο και σύμφωνα με τις εγγυήσεις και τις ορθές πρακτικές που αναφέρονται λεπτομερώς στην παρούσα πολιτική απορρήτου και στις συμβάσεις επεξεργασίας δεδομένων που υπογράφουν μαζί μας. Δεσμεύονται επίσης από τα Φύλλα Αξιολόγησης Προμηθευτή που έχουν καταθέσει στην ΕΡΤ.Δεν επιτρέπουμε μεταφορά των δεδομένων εκτός ΕΟΖ.

Cookies

Χρησιμοποιούμε Cookies. Αν δεν προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του browser σας για να αρνηθεί τα cookies, εμείς (και αυτά τα τρίτα μέρη) θα χρησιμοποιούμε τα αναγκαία cookies  λειουργικότητας και απόδοσης όταν αλληλεπιδράτε με την ΕΡΤ. Αυτά μπορεί να είναι «session» cookies, που σημαίνει ότι αυτό-διαγράφονται  όταν φεύγετε από την ΕΡΤ, ή «επίμονα» cookies που δεν διαγράφονται και  μας βοηθούν να σας αναγνωρίσουμε όταν επιστρέψετε ώστε να  μπορούμε να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη υπηρεσία.

Πώς μπορώ να μπλοκάρω τα cookies;.

Μπορείτε να αποκλείσετε τα cookies. Εάν χρησιμοποιείτε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας για να απενεργοποιήσετε, να απορρίψετε ή να μπλοκάρετε τα cookies (συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων cookies), ορισμένα τμήματα της ιστοσελίδας μας δεν θα λειτουργήσουν πλήρως. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιστότοπός μας ενδέχεται να μην είναι καθόλου προσβάσιμος. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όταν τρίτα μέρη χρησιμοποιούν cookies δεν ελέγχουμε τον τρόπο με τον οποίο αυτά τα τρίτα μέρη χρησιμοποιούν αυτά τα cookies…

Ποια συγκεκριμένα cookies χρησιμοποιούμε

ΤΥΠΟΣ COOKIE COOKIE-ΚΛΕΙΔΙ ΣΚΟΠΟΣ
Απαραίτητα Cookies

 

__cfduid Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν στα συστήματά μας. Συνήθως ρυθμίζονται μόνο ως απόκριση σε ενέργειες που γίνονται από εσάς, που αφορούν ένα αίτημα για υπηρεσίες, όπως είναι η ρύθμιση των προτιμήσεων απορρήτου σας, η σύνδεση ή η συμπλήρωση φορμών. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να αποκλείει ή να σας ειδοποιεί σχετικά με αυτά τα cookies, αλλά ορισμένα τμήματα της τοποθεσίας μπορεί να μην λειτουργούν σε αυτήν την περίπτωση.
Cookies Απόδοσης

 

 

Αυτά τα cookies μάς επιτρέπουν να μετράμε επισκέψεις και προελεύσεις κυκλοφορίας, ώστε να υπολογίζουμε να βελτιώνουμε την απόδοση της τοποθεσίας μας. Μας βοηθούν να γνωρίζουμε ποιες σελίδες είναι περισσότερο και λιγότερο δημοφιλείς και να βλέπουμε πώς κινούνται οι επισκέπτες στην τοποθεσία. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι συγκεντρωτικές και, συνεπώς, ανώνυμες. Αν δεν επιτρέψετε αυτά τα cookies, δεν θα γνωρίζουμε πότε έχετε επισκεφθεί την τοποθεσία μας.
Λειτουργικά Cookies

 

 

deepintent.com
hybrid.ai
24liveplus.com
phaistos-ssp.adman.grapi.pinterest.com
adman.gr
ert.adman.grj.mrpdata.net
match.justpremium.com
program.ert.gr
Αυτά τα cookies επιτρέπουν την παροχή βελτιωμένων λειτουργιών και εξατομίκευσης, όπως βίντεο και ζωντανή συνομιλία. Μπορούν να οριστούν από εμάς ή από τρίτους παρόχους υπηρεσιών των οποίων τις υπηρεσίες έχουμε προσθέσει στις σελίδες μας. Αν δεν επιτρέψετε αυτά τα cookies, ορισμένες ή όλες από αυτές τις λειτουργίες μπορεί να μην λειτουργούν σωστά.
Στοχευμένα Cookies

 

 

youtube.com
dyntrk.com
simpli.fi
24liveblog.com
linkedin.com
csync.loopme.me
bidr.io
quantserve.com
openx.net
blismedia.com
amazon-adsystem.com
mathtag.com
r.scoota.co
turn.com
static.quantcast.mgr.consensu.org
extend.tv
ipredictive.com
bidswitch.net
yieldlab.net
rundsp.com
pool.admedo.com
erne.co
impdesk.com
pinterest.com
w55c.net
rfihub.com
ads.programattik.com
adform.net
adnxs.com
justpremium.com
doubleclick.net
everesttech.net
Αυτά τα cookies ρυθμίζονται μέσω της τοποθεσίας μας από τους διαφημιστικούς συνεργάτες μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν από αυτές τις εταιρείες για τη δημιουργία ενός προφίλ των ενδιαφερόντων σας και για την εμφάνιση σχετικών διαφημίσεων σε άλλες τοποθεσίες. Λειτουργούν αναγνωρίζοντας με μοναδικό τρόπο το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας. Αν δεν επιτρέψετε αυτά τα cookies, δεν θα απολαμβάνετε τις στοχευμένες διαφημίσεις μας σε διαφορετικούς ιστότοπους.