24 ώρες στην Ελλάδα


Ωριαία εβδομαδιαία εκπομπή παραγωγής ΕΡΤ3 2021 (5ος ΚΥΚΛΟΣ- Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση)

Η εκπομπή «24 Ώρες στην Ελλάδα» είναι ένα «Ταξίδι στις ζωές των Άλλων, των αληθινών ανθρώπων που ζούνε κοντά μας, σε πόλεις, χωριά και νησιά της Ελλάδας. Ανακαλύπτουμε μαζί τους έναν καινούριο κόσμο, κάθε φορά, καθώς βιώνουμε την ομορφιά του κάθε τόπου, την απίστευτη ιδιαιτερότητα και την πολυμορφία του.

Στα ταξίδια μας αυτά, συναντάμε Έλληνες αλλά και ξένους που κατοικούν εκεί και βλέπουμε τη ζωή μέσα από τα δικά τους μάτια.
Συζητάμε για τις χαρές, τις ελπίδες αλλά και τα προβλήματα τους μέσα σε αυτήν την μεγάλη περιπέτεια που αποκαλούμε Ζωή και αναζητάμε, με αισιοδοξία πάντα, τις δικές τους απαντήσεις στις προκλήσεις των καιρών.

Δείτε στο ένατο επεισόδιο: Λάρισα

Στην πόλη που βρίσκεται στις δύο όχθες του χιλιοτραγουδισμένου ποταμιού της, θα αντικρύσουμε τις εύφορες πεδιάδες και τα βουνά που την περιβάλλουν. Θα κάνουμε ποδήλατο και θα μάθουμε για τα οφέλη του, θα επισκεφτούμε τον τρύγο και θα δοκιμάσουμε το πιο φημισμένο τσίπουρο. Θα γνωρίσουμε την ιστορία και το μέλλον που χαράζει αυτή η πόλη στο θέατρο και θα μάθουμε για ποιο λόγο δεσπόζει το άγαλμα του Ιπποκράτη σε αυτήν, ενώ ένα ταξίδι με το τρενάκι στις κοιλάδες θα μας κάνει να νιώσουμε πάλι παιδιά. 24 ώρες στην Ελλάδα, 24 ώρες στη Λάρισα.

Σκηνοθεσία – σενάριο: Μαρία Μησσήν
Διεύθυνση φωτογραφίας: Αλέξανδρος Βουτσινάς
Ηχολήπτρια: Αρσινόη Πηλού
Μοντάζ – μίξη – colour: Χρήστος Ουζούνης
Μουσικός: Δημήτρης Σελιμάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS