Δες και Βρες

#DeskaiVres

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι των τηλεθεατών, «Δες και βρες», με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή, συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στην ΕΡΤ1 και τη νέα τηλεοπτική σεζόν και κάνει πιο διασκεδαστικά τα μεσημέρια μας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 13:00, τεστάροντας όχι μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας.

Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις. Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.

Αυτήν τη χρονιά, κάποια επεισόδια θα είναι αφιερωμένα σε φιλανθρωπικό σκοπό. Ειδικότερα, η ΕΡΤ θα προσφέρει κάθε μήνα το ποσό των 5.000 ευρώ σε κοινωφελή ιδρύματα, προκειμένου να συνδράμει και να ενισχύσει το σημαντικό έργο τους.

Στο πλαίσιο αυτό, κάθε Παρασκευή αγαπημένοι καλλιτέχνες απ’ όλους τους χώρους, αλλά και αθλητές, παίρνουν μέρος στο «Δες και βρες», διασκεδάζουν και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους με τον Νίκο Κουρή, συμμετέχοντας στη φιλανθρωπική προσπάθεια του τηλεπαιχνιδιού. Σε κάθε τέτοιο παιχνίδι θα προσφέρεται το ποσό των 1.250 ευρώ. Με τη συμπλήρωση επεισοδίων φιλανθρωπικού σκοπού θα συγκεντρώνεται το ποσό των 5.000, το οποίο θα αποδίδεται σε επιλεγμένο φορέα.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Θέμης Μερτύρης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Χρήστος Μακρής
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Ράλλης
Παραγωγή: Γιάννης Τζέτζας
Εκτέλεση παραγωγής: ABC PRODUCTIONS
Παρουσίαση: Νίκος Κουρής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS