Τα καλύτερά μας χρόνια

#TaKaliteraMasXronia

Τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά μας χρόνια, τα ζούμε, μέσα από τη συναρπαστική σειρά εποχής της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Το καστ της σειράς μυθοπλασίας, μας μεταφέρει στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα των καλύτερων… τηλεοπτικών μας χρόνων, εκτός από γνωστούς πρωταγωνιστές, περιλαμβάνει και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων κι ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση. Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, του οκτάχρονου Άγγελου, και αφηγητή της ιστορίας, μας ταξιδεύει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Δείτε την 2η Τηλεταινία

1970. Μια χρονιά που η γειτονιά φοβήθηκε ότι θα έχανε και τον κυρ-Νίκο κι ανέλαβε ο Άγγελος κι η παρέα του να τον σώσουν. Τα παιχνίδια στην αλάνα με το πατίνι άρχισαν να τα αντικαθιστούν τα ζητήματα καρδιάς, στα οποίο ο κυρ-Νίκος ανέλαβε την επιμόρφωση των τριών πιτσιρικάδων. Παρά τις συμβουλές του ομαδάρχη του, ο Άγγελος μπαίνει σε έναν αμαρτωλό πειρασμό αλλά η μανία για απόκτηση ενός ποδήλατου βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS