Το πρώτο κανάλι για τη Eurovision

Eurovision Channel: Το πρώτο κανάλι για τη Eurovision αποκλειστικά στο ERTFLIX

Μια ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους της Eurovision έχει ετοιμάσει η ΕΡΤ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 ετών από την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Το νέο θεματικό μουσικό κανάλι Eurovision Channel, είναι διαθέσιμο για τρεις μήνες, αποκλειστικά στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, και φιλοδοξεί να γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια για όλους όσους αγαπούν τον θεσμό.

Το νέο κανάλι, που είναι αφιερωμένο σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα στον κόσμο, θα προσφέρει 24 ώρες το 24ωρο, εφτά ημέρες την εβδομάδα, περιεχόμενο αποκλειστικά για τη Eurovision, με video clips των τραγουδιών και με αναφορά σε όλα τα διαγωνιστικά στοιχεία.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα του Eurovision Channel περιλαμβάνονται fillers με αφιερωματικό περιεχόμενο που αφορά στην πορεία του μουσικού διαγωνισμού, τα ευτράπελα και τις στιγμές που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας, μέσα από μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή, αλλά και διασκεδαστικά Eurovision quizzes για τον θεσμό, ώστε όλοι οι eurofans να τεστάρουν τις γνώσεις τους.

Στο πλαίσιο της έναρξης του EUROVISION Channel, η ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX ενισχύεται και με περιεχόμενο on demand για τον δημοφιλέστερο μουσικό διαγωνισμό.

Συντονιστείτε στο ERTFLIX, για να απολαύσετε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο της Eurovision.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmö Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS