Μαμά – δες

#MamadesERT

Κάθε Κυριακή, 16:00 | ΕΡΤ1

Ζ΄Κύκλος

Κάθε εβδομάδα, η Τζένη Θεωνά, με το γνωστό κέφι της και με ανεβασμένη διάθεση, συναντάει γνωστές μαμάδες και μπαμπάδες που μοιράζονται με τους τηλεθεατές τις δικές τους ιστορίες, ενώ γονείς που αντιμετώπισαν διάφορες δυσκολίες μιλούν στην εκπομπή «Μαμά-δες» και προσπαθούν να εμψυχώσουν και να βοηθήσουν κι άλλους γονείς προκειμένου να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Από την εκπομπή δεν λείπουν ιατρικά θέματα, συμβουλές από ειδικούς επιστήμονες, προτάσεις για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας και ιδέες για να περνούν οι γονείς ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Σε αυτό το επεισόδιο η Τζένη Θεωνά συναντά την Αρετή Πασχάλη και τον Τάσο Αρνιακό

Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται την Αρετή Πασχάλη. Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για τον ερχομό του γιου της Αλκίνοου και αποκαλύπτει πως αντί για χαρά της έφερε επιλόχειο κατάθλιψη, η οποία την ανάγκασε να ζητήσει βοήθεια για να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει.

Στη στήλη “μπαμπά μίλα” έρχεται ο Τάσος Αρνιακός και μιλάει για τους γιους του, τον Γιώργο και τον Σπύρο, που ήταν πρωταθλητές κολύμβησης και πλέον έχουν γίνει οικονομολόγοι, ενώ κάνει και ειδική αναφορά στη σύζυγό του, με την οποία είναι μαζί 30 χρόνια.

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά
Αρχισυνταξία – Επιμέλεια εκπομπής: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Δημοσιογραφική ομάδα: Εύη Λεπενιώτη, Λάμπρος Σταύρου
Παραγωγή: DigiMum IKE

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS