Καθημερινά, 14:00 | ΕΡΤ1
Η «ΠΟΠ Μαγειρική» έρχεται για 6η χρονιά, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, για να αναδείξει τον πλούτο των υλικών της ελληνικής υπαίθρου και να δημιουργήσει μοναδικές γεύσεις, με τη δημιουργική υπογραφή του σεφ Ανδρέα Λαγού, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή.
Σε αυτό το επεισόδιο ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει με τον Κώστας Γιαννακίδη κελυφωτό φιστίκι Φθιώτιδας και μήλα Ζαγοράς Πηλίου.
Στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» καταφτάνει ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Κώστας Γιαννακίδης για να μαγειρέψει μαζί με τον Ανδρέα Λαγό δύο απολαυστικές συνταγές, με Κελυφωτό Φιστίκι Φθιώτιδας και Μήλα Ζαγοράς Πηλίου. Ο Κώστας Γιαννακίδης μας μιλά για το ραδιόφωνο, τη σχέση του με το γιο του και πώς είναι ως μπαμπάς, την χορτοφαγική διατροφή και την εμπειρία που είχε από την τηλεόραση.
Συντελεστές
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Tζίνα Γαβαλά
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Διευθυντής φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Υπεύθυνη καλεσμένων – Δημοσιογραφική επιμέλεια: Νικολέτα Μακρή
Παραγωγή: GV Productions
Παρουσίαση: Ανδρέας Λαγός