Καθημερινά, 14:00 | ΕΡΤ1
Η «ΠΟΠ Μαγειρική» για 6η χρονιά, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, αναδεικνύει τον πλούτο των υλικών της ελληνικής υπαίθρου και να δημιουργήσει μοναδικές γεύσεις, με τη δημιουργική υπογραφή του σεφ Ανδρέα Λαγού, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή.
Σε αυτό το επεισόδιο ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει μαζί με τον Πέρη Μιχαηλίδη, Κουκιά Κρήτης & Μύδια Κατερίνης (τελευταίο επεισόδιο)
Στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» έρχεται ο καταξιωμένος ηθοποιός, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, ο οποίος μαζί με τον Ανδρέα Λαγό μαγειρεύουν δύο λαχταριστές συνταγές, με Μαύρες Σταφιδάτες Ελιές Χαλκιδικής και Νούμπουλο Κέρκυρας.
Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης μας μιλά για την σχέση του με το φαγητό, την Θεσσαλονίκη, όπου μεγάλωσε, την αγάπη για την υποκριτική από πολύ μικρή ηλικία, για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας και πως τον διαμόρφωσε η δουλειά του σερβιτόρου.
Συντελεστές
Παρουσίαση – Επιμέλεια Συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Οργάνωση Παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Tζίνα Γαβαλά
Διεύθυνση Παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Διευθυντής Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Υπεύθυνη Καλεσμένων – Δημοσιογραφική επιμέλεια: Νικολέτα Μακρή
Παραγωγή: GV Productions