Καθημερινά, 14:00 | ΕΡΤ1
Η «ΠΟΠ Μαγειρική» για 6η χρονιά, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, αναδεικνύει τον πλούτο των υλικών της ελληνικής υπαίθρου και να δημιουργήσει μοναδικές γεύσεις, με τη δημιουργική υπογραφή του σεφ Ανδρέα Λαγού, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή.
Σε αυτό το επεισόδιο ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά δύο συνταγές με Αβοκάντο Κρήτης και Γκότζι Μπέρι Εύβοιας
Τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2025, στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» έρχεται ο γνωστός κομμωτής, Τρύφωνας Σαμαράς. Μαζί με τον Ανδρέα Λαγό, μαγειρεύουν δύο λαχταριστές συνταγές, με Αβοκάντο Κρήτης και Γκότζι Μπέρι Εύβοιας.
Ο Τρύφωνας Σαμαράς μας μιλά για τη συνοικία που μεγάλωσε, το Μπραχάμι, για το πώς προέκυψε η αγάπη του για την κομμωτική, για τη μητέρα του που είναι ο φύλακας άγγελός του, για την εμπειρία του από την τηλεόραση, αλλά και για τα διάσημα μοντέλα που έχει χτενίσει.
Συντελεστές
Παρουσίαση – Επιμέλεια Συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Οργάνωση Παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Tζίνα Γαβαλά
Διεύθυνση Παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Διευθυντής Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Υπεύθυνη Καλεσμένων – Δημοσιογραφική επιμέλεια: Νικολέτα Μακρή
Παραγωγή: GV Productions