Ράδιο Eurovision

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision έχει το δικό του ελληνικό webradio στην ΕΡΤ

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision έχει, πλέον, το δικό του ελληνικό webradio στην ΕΡΤ, το Ράδιο Eurovision. Στην ψηφιακή διεύθυνση radioeurovision.gr στο ertecho.gr οι φίλοι του διαγωνισμού μπορούν να απολαμβάνουν τραγούδια επτά δεκαετιών απ’ όλη την Ευρώπη – και όχι μόνο: τραγούδια διαλεγμένα από το 1956, οπότε ξεκίνησε ο διαγωνισμός στο Λουγκάνο, έως και φέτος, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Aκούστε στο Ράδιο Eurovision όλα τα ελληνικά και ξένα τραγούδια των μεγάλων τελικών, τους νικητές που έγραψαν ιστορία, αλλά και όσους δεν κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις και αγαπήσαμε, τις μεγάλες επιτυχίες που μπορεί να μη γνωρίζαμε ότι ξεκίνησαν από τη Eurovision, καθώς και τους καλλιτέχνες που ξεπέρασαν τα όρια του διαγωνισμού και απέκτησαν διεθνή φήμη ανάμεσα σε διαφορετικές γενιές. Παρακολουθήστε την εξέλιξη στο ευρωπαϊκό ελαφρό τραγούδι στο πέρασμα των δεκαετιών και ζήστε ξανά βραδιές μεγάλων τελικών της Eurovision.

Λίγο πριν από τον φετινό 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας, η ΕΡΤ, μέσα από το θεματικό ιντερνετικό ραδιόφωνο για τον δημοφιλέστερο μουσικό διαγωνισμό, θα ενημερώνει και θα ψυχαγωγεί τους φίλους του θεσμού με 24ωρη συνεχή ροή, χωρίς διαφημίσεις.

Το Ράδιο Eurovision επιμελήθηκαν ο Παναγιώτης Χρονόπουλος και ο Νίκος Νικολακόπουλος.

Συντονιστείτε στο radioeurovision.gr στο ertecho.gr και μπείτε στον ρυθμό της Eurovision!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS