Δες και βρες

#DeskaiVres

Η δημόσια τηλεόραση κάνει πιο διασκεδαστικά τα μεσημέρια μας, μ’ ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, που παρουσιάζει ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς της νέας γενιάς.

Ο Νίκος Κουρής κάθε μεσημέρι, στις 13:00, υποδέχεται στην ΕΡΤ1 τους παίκτες και τους τηλεθεατές σ’ ένα πραγματικά πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

«Δες και βρες» είναι ο τίτλος του και η πρωτοτυπία του είναι ότι δεν τεστάρει μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας.
Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις. Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις θα διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.
Όσοι έχετε απορίες μη διστάζετε.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα. Μπείτε στο https://deskaivres.ert.gr/ και πάρτε μέρος στο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, που φιλοδοξεί να γίνει η νέα καθημερινή μας διασκέδαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS